L1010760

Totalrenovering av hus på Grefsen

I forbindelse med en totalrenovering av huset vårt i 2013 ønsket vi hjelp til interiør og fargevalg for å sikre et helhetlig og tidløst uttrykk. Vi kom i kontakt med Laila og Mondo interiør vinteren 2012 / 2013 og har siden da hatt et veldig bra samarbeid. Laila har vært en viktig brikke i vårt prosjektet og vi har oppnådd et resultat vi er fornøyd med. Vi har valgt tidløse farger på vegger og gulv samtidig som vi har oppnådd en særegenhet gjennom både materialvalg, interiør og møbler. Laila laget forslag til fargevalg til alle rom inkluderte maling, fliser, gulv, gardiner, møbler, puter og lamper. Vi opplevde Laila som responsiv, flink til å respektere våre innspill og ønsker, samtidig som hun har klare meninger. Vi syns samarebeidet har fungert veldig bra og har satt stor pris på alle råd og innspill fra Laila.

Inger Lise Sanness

L1010492

Ny leilighet i Oslo

Da vi flyttet inn i vår splitter nye leilighet begynte vi med blanke ark. Vi hadde ingen møbler med oss fra vår forrige bolig og tenkte at det skulle bli en enkel sak å møblere og innrede den nye leiligheten, men fant fort ut at vi trengte hjelp. Derfor tok vi kontakt med Laila Sjøholt i Mondo Interiør.

Laila viste seg å være en svært hyggelig og blid dame som kunne gi oss akkurat den hjelpen vi behøvde. Hun var veldig flink til å lytte og komme med gode forslag og råd basert på våre ønsker. Der vi var i villrede kom hun alltid med gode løsninger og forslag som vi ble fornøyde med til slutt.

Laila hjalp oss blant annet med valg av gardiner til alle rom, lamper på stuen og kjøkkenet, teppe til stuen, kjøkkenstoler, kjøkkenbenk og fliser over kjøkkenbenken. Vi fikk også god hjelp til å finne mesteparten av interiøret i stuen, samt råd til fargevalg på veggene og bistand til andre detaljer i leiligheten.

Vi er særdeles godt fornøyde med sluttresultatet og kan anbefale Laila på det sterkeste. Hun yter utrolig god kundeservice og er alltid blid og imøtekommende. Vi har i ettertid fått mange positive kommentarer på leiligheten vår fra både venner og familie.

Agnete Årdal og Thomas Lundgård

Trapp nedenfra

Oppussing av stue, entré og trapp

Vi engasjerte Laila til å hjelpe oss med å fornye vår rekkehusleilighet som hadde 80-90-talls preg med en del innslag av furu, messing, fiskebensmønstret glassfibertapet osv. Belysningen var heller ikke bra, og vi ønsket noen gode råd og tips til å modernisere og å stramme opp litt.

Laila oppfattet raskt hva vi var ute etter og kom med gode innspill på hva vi burde prioritere. Mange av løsningsforslagene hadde vi ikke kommet på selv. Fargevalget på veggene var særdeles vellykket, gardinløsningene likeså. Vi likte veldig godt den plansjen/collagen som Laila laget til oss, den ble et godt arbeidsverktøy for oss og håndverkerne.

Kommunikasjonen fungerte også veldig bra, og vi opplevde Laila som en behaglig, hyggelig interiørdesigner med god stil og smak. Vi anbefaler henne i høyeste grad videre, og takker for god hjelp for at resultatet ble så bra.

Kirsti S. og Finn H. Torgersen

IMG_3309

Ny enebolig

Vi engasjerte Laila Sjøholt for å hjelpe oss med valg av interiør, tekstiler og farger til vår nye enebolig.

Etter å ha diskutert med Laila hva slags stil vi ønsket i huset, overlot vi til henne å utarbeide forslag til møbler, gardiner og generelt fargevalg.
Resultatet er blitt meget bra. Vi får mange komplimenter for en gjennomført og lekker stil.

Vi opplevde at Laila er en meget profesjonell interiørdesigner som lytter til sine kunder og etterkommer våre ønsker.
Hun har solid og bred erfaring, og dette kom oss til gode. Kvaliteten på tekstilene er meget god, og resultatet er blitt akkurat det vi ønsket oss.
Laila Sjøholt er en dyktig, hyggelig og tillitvekkende person. Vi gir henne våre varmeste anbefalinger.

Trine Riccardi

Totalrenovering av stue

Vi tok kontakt med Laila i forbindelse med total renovering av stuen vår. Laila hjalp oss med fargevalg på vegger, tak og liser, samt valg av gardiner og andre elementer. Laila har klare og gode meninger, men er samtidig lyttende og inkluderende i dialogen. Vi har begge til dels sterke meninger om farger og løsninger, så da var det gull å ha Laila som en stilsikker og nøytral rådgiver. Hun kom med nye og gode ideer, og klarte å få detaljene til å bli en fin helhet. Laila koordinerte leveransene av blant annet gardinene, og alt kom på plass som avtalt, uten noen problemer av noen art. Laila er en super dame å samarbeide med og kan anbefales på det varmeste!

Brita og Helge Frisch

IMG_1525

Oppussing av rekkehus

Laila forstod raskt hva jeg ønsket stilmessig og hvilke fargetoner jeg liker. Det var lett å føre dialogen og allerede første utkast traff godt i forhold til mine forventninger.

Laila er flink til å finne kombinasjonen av “kostbare” løsninger som settes sammen med mer rimelige slik at det ser “eksklusivt” ut.

Laila er også god på å finne praktiske løsninger til små rom der det er trangt.

Siv Slyngstad Færø

Leilighet

Jeg var innom Mondo Interiørs hjemmeside  da jeg var på utkikk etter noen fine interiør gjenstander – og det fant jeg i hennes varelager, bla. noen unike lysestaker.

Da jeg senere skulle pusse opp stuen kontaktet jeg igjen Laila Sjøholt for å få hjelp til farger og møbler. Og det fikk jeg! Laila er en god lytter og imøtekom mine ønsker med en god og sikker smak.Laila er videre veldig behagelig og serviceminded, så jeg anbefaler henne mer enn gjerne til andre.

Nina Kjos Jensen