canada goose outlet canada goose schweiz http://www.osoja.ch canada goose outlet http://www.familienboerse.ch canada goose schweiz http://www.wellnessfun.ch canada goose schweiz canada goose outlet canada goose sale canada goose outlet http://www.bloemenscheepstra.nl canada goose jassen
_DSC4288

Mondo Interiør drives av interiørdesigner Laila Sjøholt

Mondo Interiør holder til i hyggelige lokaler i Baldersgate 18 sentralt i Oslo.

For meg handler Interiør om å skape trivsel og god atmosfære i hjemmet, på hytta eller på arbeidsplassen. Her skal du slappe av, hente energi, få en god følelse og trives i omgivelsene, samtidig så er det er viktig  å fremheve din personlighet eller bedriftens verdier og ønsket profil.

Etter mange år i interiørbransjen har jeg fått en allsidig og bred erfaring med ulike typer interiøroppdrag og tar alt fra små til store prosjekter innenfor interiørrådgivning, innredning og gardinløsninger for private hjem, hytter/feriehus og kontormiljøer.
Jeg tar også interiøroppdrag i sør Frankrike, hvor jeg selv har feriebolig.

Jeg har gode kontakter på møbler,tekstiler, tepper, belysning, kunst/bilder, etc. og det meste av dette kan bestilles hos Mondo Interiør.  Ønsker du spesialdesign av møbler og innredning, hjelper jeg deg med skisser og ideer og har kontakter på produksjon. Trenger du hjelp til valg av gardiner/tekstiler og videreformidling av søm og montering, har jeg også et stort utvalg av tekstilprøver. Jeg kommer gjerne på befaring og hjelper dere med å ta de målene som trengs og sørger for søm og montering.

Noe av det som gir meg inspirasjon er reiser og ikke minst mennesker jeg møter. Restauranter og hoteller, storbyens pulserende liv, en høstdag på fjellet, de store kontrastene og mystikken i Marrakech eller den lille landsbyen i Frankrike.

Disse inntrykkene gir meg nyttige impulser når jeg skal hjelpe mine kunder å realisere sine drømmer og behov i hjemmet eller på arbeidsplassen. Om du liker et moderne, klassisk eller mer særpreget uttrykk så hjelper jeg deg å fremheve din personlighet og karakter.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale

Mondo Interiør AS

Baldersgate 18

Tlf: +47 48 02 16 70
Mail: laila@mondointerior.no

Du kan også følge Mondo Interiør på Facebook og Instagram